26-årig sigtet for flere lovovertrædelser

Den 26-årige kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, når analyseerklæringen fra blodprøven foreligger.

26-årig sigtet for flere lovovertrædelser

Af Jens Nielsen

26-årig mand blev onsdag eftermiddag sigtet for en række lovovertrædelser da politiet standsede ham i en rutinemæssig kontrol af føreren og køretøjet.

Onsdag sidst på eftermiddagen standsede politiet en personbil, som en 26-årig mand fra Himmerland førte ad Svallerup Landevej mod syd, med henblik på rutinemæssig kontrol af føreren og køretøjet.

Føreren havde ikke nogen førerret, idet han ikke havde generhvervet kørekortet efter udløbet af en tidligere frakendelse. Da politiet mistænke ham for at være påvirket af narkotika under kørslen, blev han sigtet for narkokørsel og anholdt med henblik på udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.Ved undersøgelse af den 26-åriges bil fandt politiet ca. 0,5 gram kokain og godt to gram hash, som blev beslaglagt som bevis i en sag om overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Den 26-årige blev løsladt efter blodprøveudtagelsen og kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, når analyseerklæringen fra blodprøven foreligger.

Del