2500 til spildevandsbranchens juleaften

"Mange har set noget de ikke har set før, og det er noget af det vi kan i Kalundborg, det er at lave noget som ikke er set tidligere, det er vi faktisk rigtigt dygtige til"

2500 til spildevandsbranchens juleaften
En del af årsmødet var en stor udstilling for branchen, hvor der var 125 stande med alle det nyeste udstyr og tendenser i spildevandsbranchen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Omkring 2.500 personer fra den danske spildevandsbranche har torsdag og fredag i denne uge deltaget i Spildevandsteknisk Forenings årsmøde, som Kalundborg Forsyning har været vært for.

I to dage har Kalundborg Forsyning haft besøg af hele den danske spildevandsbranche, til Spildevandsteknisk Forening årsmøde.

En del af årsmødet var en stor udstilling for branchen, hvor der var 125 stande med alle det nyeste udstyr og tendenser i spildevandsbranchen.

”Jeg sammenligner det her med spildevandsbranchens juleaften,” fortæller Jacob Andersen, der er formand for foreningen.

”Deltagerne havde mulighed for at komme rundt på hele Kalundborg Forsyning torsdag for at se de forskellige anlæg og vi har fået rigtigt meget respons tilbage, alle har været meget begejstret, mange har set noget de ikke har set før, og det er noget af det vi kan i Kalundborg, det er at lave noget som ikke er set tidligere, det er vi faktisk rigtigt dygtige til og så er vi også dygtige til det med vejret,” fortæller direktør for Kalundborg Forsyning, Hans Martin Friis-Møller, da han fredag talte til de mange deltagere i strålende solskinsvejr, og han fortsætter,

”Det er supervigtigt at vi får dyrket netværket og får udvekslet erfaringer, og det med at besøge en ny forsyning hvert år er et godt koncept.”

Et stort logistisk arbejde

Alle arealer rundt om Kalundborg Forsyning var fyldt med telte hvor udstillerne kunne vise det sidste nye frem inden for branchen, men det har også betydet, at Kalundborg Forsyning har været i byen for at låne parkeringsarealer til de mange besøgende, og her har flere firmaer velvilligt stillet arealer til rådighed.

”Vi har fået lov at låne arealer til parkering hos Obel Transport, Ifor Williams på Sydhavnsvej, Chr. Hansen og hos JEH Service. Vi har haft et virkeligt godt samarbejde, der har været en utrolig velvilje til at hjælpe,” fortæller Anne Sødal Aagren, kommunikationsmedarbejder i Kalundborg Forsyning og ansvarlig for årsmødet.

Del