22-årig anholdt to gange inden for en time

Efter et lægetilsyn blev han anbragt i detentionen, hvor han opholdt sig frem til søndag formiddag, inden han blev løsladt.

22-årig anholdt to gange inden for en time

Af Jens Nielsen

En 22-årig ung mand fra Kalundborg blev anholdt hele to gange inden for en time for at være udadreagerende over for andre mennesker. 

Natten til søndag kl. 02.31 undersøgte politiet en gruppe unges udsagn om, at en mand havde været udadreagerende over for dem på tankstationen på Esbern Snaresvej i Kalundborg.
Der var tale om en 22-årig mand fra Kalundborg, som ved politiets henvendelse stadig var noget ophidset og formentlig påvirket af stoffer.

Han brød sig ikke om politiets tilstedeværelse og udtalte bandeord rettet mod politiet, som efterfølgende sigtede ham for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Han blev kortvarigt anholdt og medtaget til politistationen i Kalundborg for at få skabt ro på stedet, men ingen af de unge var blevet forurettede i anledning af den 22-åriges adfærd.

Senere kan den 22-årige forvente at modtage en bøde i anledning af sigtelsen.

Kl. 03.27 fik politiet igen en anmeldelse om en udadreagerende mand i Jernbanegade, Kalundborg, idet han havde optrådt utryghedsskabende over for andre mennesker.

Politiet fik igen kontakt til den samme 22-årige mand fra Kalundborg, som igen blev frihedsberøvet og medtaget til politistationen i Roskilde til afrusning. Efter et lægetilsyn blev han anbragt i detentionen, hvor han opholdt sig frem til søndag formiddag, inden han blev løsladt.

Råbte ukvemsord til politiet 

Godt Lige efter midnat måtte politiet også en tur forbi en beværtning på Dybekær i Gørlev. En mand kiggede efter patruljen og råbte diverse ukvemsord efter patruljen, som holdt ind og rettede henvendelse til en 23-årig lokal mand, som blev sigtet for at overtræde restaurationsloven.

En anden gæst, en 25-årig lokal mand, blandede sig i politiets arbejde. Han råbte grimme ting til betjentene, og havde generelt en opførsel, der var egnet til at forstyrre den offentlige ro og orden.

Den 25-årige blev anholdt og taget med til stationen for at skabe ro på stedet. Også han blev sigtet for at overtræde restaurationsloven. De kan begge forvente en bøde.

Del