18 nye familieboliger tager form

De 18 familieboliger opføres som tre punkthuse i tre etager med 3-værelses boliger på 94 kvadratmeter

18 nye familieboliger tager form De 18 nye almene familieboliger ved siden af Solgården på Lundevej i Kalundborg tager nu form. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Boligselskabet Allikens nye almene familieboliger på Lundevej i Kalundborg begynder at tage form. Nu er betonelementerne til de tre punkthuse rejst.

Først i juni måned tog borgmester Martin Damm (V) og Maja Hansen, formand for Boligselskabet Alliken, første spadestik til opførelsen af 18 nye almene familieboliger på grunden på Lundevej ved siden af Solgården i Kalundborg.

Siden har håndværkerne arbejdet med at støbe grund og lave kloaker, og nu har en række lastbiller så kørt betonelementer til byggepladsen, som en kran har hejst på plads, og nu begynder byggeriet at tage form på grunden.

De 18 familieboliger opføres som tre punkthuse i tre etager med 3-værelses boliger på 94 kvadratmeter og i røde mursten.

Interessen har været stor for de nye boliger. I forbindelse med første spadestik oplyste Maja Hansen, formand for Boligselskabet Alliken, at 100 er allerede var skrevet op og, at de 60 havde givet tilsagn om at ville flytte ind så snart byggeriet er færdigt til næste efterår.

"Byggeriet skrider frem helt efter tidsplanen og vi regner med at der er indflytning i oktober 2022," fortæller Maja Hansen.

De nye 18 almene familieboliger kommer til at ligge bynært, og fra især den første af boligerne bliver der en flot udsigt mod vandet og Gisseløre.

Del