15 kandidater klar til Ældrerådsvalg

15 kandidater klar til Ældrerådsvalg Det nuværende Ældreråd i Kalundborg Kommune til et af deres seneste møder. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Tirsdag den 16. november 2021 afholdes der valg af 13 medlemmer samt stedfortrædere til Ældrerådet i Kalundborg Kommune. Der er 15 kandidater at vælge imellem.

Tirsdag d. 16. november er der valg til både Kommunalbestyrelsen og Regionsrådet, men har du har fast bopæl i Kalundborg Kommune og er fyldt 60 år på valgdagen, så er der også mulighed for at sætte sit kryds på stemmesedlen til Ældrerådet.

Denne gang afholdes valget som et fremmødevalg, dvs. at der kan stemmes samme sted og i samme tidsrum som til kommunal- og regionsvalg, bl.a. for at få flere til at afgive deres stemme.

Kandidater 2021

Til efterårets Ældrerådsvalg har 15 kandidater indsendt deres kandidatliste.

I alfabetisk rækkefølge er det: Birthe Bækman, Kalundborg - Dennis Dinesen, Høng - Flemming Lindahl Glymov, Svebølle - Freddie Madsen, Høng - Jens Høgholm Jonassen, Kalundborg - Jens Pihlkjær Christensen, Buerup - Johnny Forsberg, Kalundborg - Jytte Pedersen, Sejerø - Jørgen Rasmussen, Havnsø - Kent O.L. Henriksen, Kalundborg - Knud Kierkegaard, Svebølle - Lise Anhøj, Gørlev - Maja Konge, Høng - Marianne Jæger, Kalundborg - Mogens Dyhr-Nielsen, Høng.

Valgperioden for det nye ældreråd er 1. januar 2022 - 31. december 2025.

Del