14-årig pige tilbageholdt for vold

Mandag morgen fik politiet en henvendelse om en pige, der netop havde slået en anden pige i ansigtet.

14-årig pige tilbageholdt for vold Mandag morgen fik politiet en henvendelse om en pige, der netop havde slået en anden pige i ansigtet.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Mandag morgen fik politiet en henvendelse fra en mand, der netop var kommet ud fra et supermarked i Bredgade og så en pige give en anden pige et slag i ansigtet.

Pigen, der havde slået den anden pige i ansigtet, forlod stedet, men manden fulgte efter og slog samtidig alarm til politiet. En patrulje fik kort efter kontakt til en 14-årig pige fra Kalundborg, der blev tilbageholdt - mistænkt for vold mod en anden pige.

Samtidig med denne tilbageholdelse havde en forurettet, 14-årig pige fra Kalundborg henvendt sig personligt sammen med endnu et vidne på den nærliggende politistation i Kalundborg for, at anmelde overfaldet.

Politiet underrettede de sociale myndigheder og afhørte den 14-årige pige om overfaldet. Pigen er under den kriminelle lavalder på 15 år, og kan derfor ikke sigtes for overtrædelse af straffelovens voldsbestemmelser.

Efter afhøringen blev den 14-årige afleveret til sine forældre, som efterfølgende fik en snak med de sociale myndigheder om sagen, der formodes at have sit udspring i en konflikt på de sociale medier mellem de to parter i sagen, skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Del