13-årige Vilma vandt ´Kalundborg har Talent 2023´

I har årene foran jer, I skal bare øve og arbejde videre, der er så meget potentiale,” sagde dommer Lise Vig, lige inden præmierne blev uddelt.

13-årige Vilma vandt ´Kalundborg har Talent 2023´
Vinder af 'Kalundborg har Talent 2023', Vilma Winther Lyster fik præmien på de 3000 kr. overrakt af Richard Poulsen, leder af Juvi klubben. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

13-årige Vilma Winther Lyster blev vinder af ’Kalundborg har Talent 2023’ i Juvi klubben mandag aften.

Mandag aften afviklede Juvi klubben deres årlige talentkonkurrence ’Kalundborg har Talent 2023’, i år med 7 deltagere og masser af publikum som fyldte salen op.

De to dommere, Lise Vig og Claus Topp, begge fra bandet Good Stuff, kom på en hård opgave, med at finde de tre bedste talenter, men efter mange overvejelser og vortering, blev det 13-årige Vilma Winther Lyster fra Bjergsted, som vandt talentkonkurrencen og de 3000 kr. i førstepræmie, som blev overrakt af Richard Poulsen, leder af Juvi klubben.

13-årige Patrick Hedengran, som spillede fantastik på sit keyboard, blev nr. 2 og 10-årige Luna Winther Lyster, lillesøster til vinderen, sang sig til en flot 3. plads.

”Det har været en kæmpe fornøjelse at være dommer her i aften, hvor har der bare været meget talent selv om i ikke er så gamle. I har årene foran jer, I skal bare øve og arbejde videre, der er så meget potentiale,” sagde dommer Lise Vig, lige inden præmierne blev uddelt.

De to søstre Vilma og Lune er efterhånden ’scenevant’, de var nemlig i front på videoen ’Hvad er det egentligt der sker’, som blev lavet af børn og voksne i Bjergsted under corona og som er afspillet 28.500 gange på Youtube.

Del