12-årig dreng sad lige på den anden side da bil ramte muren

"Vi har stort set ikke sovet i nat efter forskrækkelsen, og vi bliver nødt til at have noget krisehjælp"

12-årig dreng sad lige på den anden side da bil ramte muren
Tirsdag eftermiddag kl. 17.28 fik politiet en melding om, at en bil i regnvejret var kørt ind i et hus i svinget mellem Rugbjerg Alle og Sct. Jørgensbjerg i Kalundborg. På den anden side af væggen sad en 12-årig dreng. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

En 12-årig dreng fik noget af en forskrækkelse tirsdag sidst på eftermiddagen da en bil kørte galt og ramte huset så der blev hul igennem muren helt ind i det værelse hvor han sad.

Tirsdag eftermiddag kl. 17.28 fik politiet en melding om, at en bil i regnvejret var kørt ind i et hus i svinget mellem Rugbjerg Alle og Sct. Jørgensbjerg i Kalundborg.

Det viste sig, at en 20-årig mand fra Kalundborg som fører af en personbil ad Rugbjerg Alle mod syd formentlig på grund af regnvejret og den derfor glatte kørebane var fortsat ligeud i venstrekurven ved Sct. Jørgensbjerg, så han påkørt husmuren på et hus på Sct. Jørgensbjerg, skriver politiet i deres døgnrapport.

Påkørslen var så voldsom, at der blev hul hele vejen igennem muren, og i værelset sad en bare 12-årig dreng og spillede computer.

”Min søn på 12 år sad ved vinduet og spillede computerspil da der lød et ordentligt brag og der blev et stort hul i muren lige ved siden af hvor han sad, så vi skyndte os at løbe ud af huset. Der er mursten og støv alle vegne og jeg tør slet ikke tænke på hvad der kunne have været sket hvis bilen havde ramt lige ud for hvor han sad,” fortæller Bonnie Therese Wenning, mor til den 12-årige dreng, og fortsætter, ”Vi har stort set ikke sovet i nat efter forskrækkelsen, og vi bliver nødt til at have noget krisehjælp. Vi har kun boet i huset siden først i juni og nu tror min søn at en bil igen vil køre ind i huset."

Politiet oplyser, at den 20-årige fører af bilen ikke pådrog sig fysiske skader.

Indsatslederen fra Vestsjællands Brandvæsen var også på uheldsstedet og vurderede, at der ikke var nogen risiko for, at husmuren ville styrte sammen efter påkørslen.

Bil kørte ind i hus

Del