Billedserie: 1000 var interesseret i et job i Kalundborg

Derfor var interessen også stor da Jobcenter Kalundborg inviterede til karrieremesse onsdag eftermiddag. De omkring 1000 deltagere kom fra hele landet.

Billedserie: 1000 var interesseret i et job i Kalundborg
Omkring 1000 interesserede deltog i karrieremessen onsdag eftermiddag i Kalundborghallerne. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Onsdagens karrieremesse i Kalundborghallerne blev noget af et tilløbsstykke. Deltagere fra hele landet dukkede op for at høre mere om jobmuligheder i Kalundborgområdet.

Med over 1000 nye job årligt har Kalundborg Kommune cementeret sin position som landets vækstkommune nummer ét. Fra februar 2021 til februar 2024 er antallet af personer, der får udbetalt løn fra en virksomhed i Kalundborg Kommune, steget fra 14.489 til 17.755 – en stigning på knap 3300 jobs.

Derfor var interessen også stor da Jobcenter Kalundborg inviterede til karrieremesse onsdag eftermiddag. De omkring 1000 deltagere kom fra hele landet.

”Seks jobcentre har sendt busser til Kalundborg, det er fra Århus, Odense, Nyborg, Slagelse, Sorø og Roskilde. De kommer med mindst 300 personer og så er her også deltagere fra Københavnsområdet, de har bare ikke sendt busser afsted. Udover det er der alle dem, som selv er kørt hertil og selvfølgelig mange lokale,” fortæller arbejdsmarkedschef Lasse Bjerregaard, Kalundborg Kommune.

Borgmester Martin Damm bød velkommen til de mange deltagere på karrieremessen og sagde bl.a.:

”Udover dialogen ved standene vil i også få lov til at høre nogle rigtigt spændende faglige indlæg i løbet af dagen fra nogle af vores verdensførende virksomheder der har deres produktion her i Kalundborg. Vi er over 50 virksomheder her i dag så det giver jer forhåbentligt et billede af hvad det er for en arbejdskraft der efterspørges her i området.”

På messen kunne de besøgende møde et væld af muligheder. Uanset om man er nyuddannet, erfaren fagperson eller leder efter nye udfordringer, var der noget for enhver smag.

Karrieremessen var en unik mulighed for både virksomheder og arbejdssøgende til at mødes og finde de helt rigtige matches.

Del