1000 tak til vores akutberedskab

1000 tak til vores akutberedskab

Læserbrev: 1000 tak til vores akutberedskab

Sent søndag aften mistede vi desværre vores far. Det er selvfølgelig - som for alle andre - en stor sorg, men midt i denne sorg fik vi på nærmeste hold en fantastisk oplevelse af vores velfungerende akutberedskab. Lige fra vores mor ringede 112 til vores far blev kørt fra hjemmet, blev vi udelukkende mødt at meget omsorgsfulde og kompetente medarbejdere:

Den sundhedsfaglige medarbejder på 112, der på rolig, kærlig og sikker vis guidede min mor gennem hjertemassage til hjælpen var fremme.

De 6 unge hjerteløbere, der kom til adressen i løbet af meget kort tid. De tog over med genoplivning, og da ambulancen ankom, tog de sig kærligt og omsorgsfuldt af vores mor, til vi kom til stede. De tilbød hende endda at køre hende til familien i tilfælde af, at hun ikke kunne ringe os op så sent om aftenen.

Lægen der kærligt overbragte vores mor det triste budskab om, at det ikke kunne lykkes at genoplive far.

Ambulancefolkene der tog sig god tid og gjorde vores far fint i stand, så vi kunne sige ham et sidste farvel i ambulancen. De gjorde det muligt og skabte tid til, at vi kunne tage en sidste respektfuld afsked med ham på hans sidste rejse.

Hele vejen igennem blev vi mødt med stor forståelse, respekt og omsorgsfuldhed – og det skal I alle have tak for.

Her har vi med mennesker at gøre, som med stor empati, kompetence og forståelse for andre mennesker udfører deres arbejde og opgave – 1000 tak for jer.

På familiens vegne

Lene Olsen

Del