100% elektrisk: Oplev den helt nye Ford Explorer

Fords nyeste elbil er tilgængelig i to varianter – Select og Premium, og den er på mange måder en Ford født på ny.

100% elektrisk: Oplev den helt nye Ford Explorer
Onsdag d. 24. april kan den nye Ford Explorer så opleves hos Bin2Bil i Kalundborg hvor der bliver mulighed for at se den nye elbil helt tæt på og faktisk er der også mulighed for at bestille den nye Elbil fra Ford. privatfoto

Af Jens Nielsen

Den helt nye Ford Explorer, en 100% elektrisk SUV, kan opleves i Kalundborg hos Bin2Bil i Elmegade, onsdag d. 24. april fra kl. 17-19.

Sidst i marts måned kørte den nye Ford Explorer over målstregen i Nice efter en rejse gennem 27 lande, seks kontinenter og knap 30.000 tilbagelagte km – og så endda på ren el. Ford Explorer har dermed sat rekord, og er den første elektriske bil til officielt at nå jorden rundt.

Onsdag d. 24. april kan den nye Ford Explorer så opleves hos Bin2Bil i Kalundborg hvor der bliver mulighed for at se den nye elbil helt tæt på og faktisk er der også mulighed for at bestille den nye Elbil fra Ford.

Fords nyeste elbil er tilgængelig i to varianter – Select og Premium, og den er på mange måder en Ford født på ny. Ford Explorer kombinerer den amerikanske arv med tysk teknik, da bilen er Fords første 100 % elektriske personbil, der er produceret i Europa - og til Europa.

Ford forventer, at de første europæiske leveringer vil finde sted i sensommeren.

Med en imponerende rækkevidde på op til 602 km, markant design, masser af udstyr som standard, fede features og virkelig skarpe priser, er det svært ikke at falde pladask for Fords nye 100 % elektriske SUV, oplyser Bin2Bil i Kalundborg.

Ford Explorer findes i versioner der yder 170 hk, 286 hk og 340 hk, den største er også med firhjulstræk.
Ford Explorer er udstyret med et lithium-ion nikkel mangan kobolt (NMC) batteri, og med en opladning på cirka 25 minutter fra 10-80 %4 er du hurtig klar til dit næste eventyr i den nye Ford Explorer.

Del