10-årig dreng på cykel ramt af bil

Midt- og Vestsjællands Politi søger efter både en kvindelig og en mandlig bilist efter en 10-årig dreng på cykel blev ramt af en personbil

10-årig dreng på cykel ramt af bil

Af Jens Nielsen

Midt- og Vestsjællands Politi søger efter både en kvindelig og en mandlig bilist efter en 10-årig dreng på cykel blev ramt af en personbil torsdag eftermiddag. 

Torsdag aften kl. 18.48 anmeldte pårørende til en 10-årig dreng fra Kalundborg et færdselsuheld, som drengen havde været involveret i tidligere på dagen.

Politiet fik klarlagt, at den 10-årige dreng om eftermiddagen kl. ca. 14.30 var cyklet ad Nyrupvej mod vest mod Fjordskrænten, da han i krydset ved Røsnæsvej blev ramt af en kvindelig bilist i en hvid bil.

Hun standsede for at hjælpe ham efter påkørslen, og samtidig standsede en mandlig bilist også for at hjælpe cyklisten.Den mandlige bilist tilbød at køre drengen hjem til hans forældre, som herefter bragte ham på skadestuen til behandling for en tilskadekomst som følge af påkørslen. Den kvindelig bilist forlod i samme forbindelse uheldsstedet.

Efter hjemkomsten fra skadestuen anmeldte drengens pårørende sagen til politiet, som nu har optaget rapport for at få identificeret den kvindelige bilist som part i færdselsuheldet, men også den mandlige bilist, der også standsede og kom drengen til hjælp.

Hverken drengen eller hans familie havde fået fyldestgørende oplysninger om nogen af de to bilister, hvorfor politiet nu forsøger at få dem identificeret, så de hver især kan blive afhørt til sagen, så omstændighederne ved uheldet kan blive belyst nærmere.

Del