AnnonceLuk annonce
Konkurrence: Vind go´ mad på Restaurant Naes

06-02-2019

Vinder af konkurrencen blev Susanne Transel og Henrik Kristensen, som hver har vundet to billetter til Dining Week på Restaurant Naes i Næste uge.

I næste uge, uge 7, er Restaurant Naes på Røsnæs en del af den store restaurantfestival Dining Week, nu har to af læserne på TV-Kalundborg mulighed for at vinde to billetter hver.

Under Dining Week, 11.-16. februar er det muligt at spise lækker mad til ekstra lækre priser på anmelderroste Restaurant Naes i Kalundborg.

Restaurant Naes vandt i foråret titlen ”Bedst på Sjælland 2018”uddelt af Den Danske Spiseguide, til den bedste restaurant på Sjælland udenfor København. Restauranten er ligeledes optaget i både White Guide og Den Danske Spiseguide, der lister de bedste restauranter i Danmark. I White Guide er Naes at finde i kategorien Mesterklasse.

To af TV-Kalundborgs læsere har nu mulighed for hver at vinde to billetter til Dining Week, hvor menuen, der serveres består af, Rødbede – Gedefriskost – Malt, Kuller – Bisque – Verbena og Ymerfromage – Havtorn – Havre. Hver billet har en værdi af kr. 215 kr.

Konkurrencebetingelser: 

For at deltage i konkurrencen skal du, i kommentarfeltet på TV-Kalundborg.dk Facebookside, skrive navnet på den du gerne vil opleve Dining Week på Restaurant Naes, med. Du må meget gerne like opslaget samt TV-Kalundborgs Facebookside. Du er ligeledes meget velkommen til at dele opslaget, men det er ikke et krav.

  • Vinderen trækkes efter, at konkurrencen afsluttes lørdag d. 9. februar
  • Vinderne har mulighed for at vælge en aften mellem den 11. og 16., men der kan være begrænsning på tidspunkt. 
  • Vinderen offentliggøres på TV-Kalundborg samt på dennes Facebookside.
  • Præmien kan ikke ombyttes til kontanter, eller ombyttes til andet.
  • Hører vi ikke fra vinderen inden kl. 12 næste dag, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder.
  • Denne konkurrence er ikke arrangeret af Facebook, og Facebook er på ingen måde tilknyttet eller forbundet med administration af konkurrencen.

Restaurant Naes ejes af Henrik Jyrk, tidligere Restaurant Kul i Kødbyen i København og dobbelt vinder af Sol over Gudhjem, sammen med Madkastellet, der er kendt for prisvindende madløsninger med kant.

Om Dining Week

Dining Week er Danmarks første restaurantfestival og Europas største af sin slags. Copenhagen Food Magazine og San Pellegrino har hvert år siden 2011 samlet et udvalg af de bedste og mest interessante restauranter i Danmark i vinterferien uge 7.
Under festivalen præsenteres en lang række restauranter. Fælles for dem alle er, at de serverer en tre-retters menu til samme pris. Restauranterne spreder sig ud over alle tænkelige køkkentyper i alle afkroge af landet.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0