AnnonceLuk annonce
Billedserie: I kø for at komme til messe

29-10-2016

Martin Dam og Ole Lauritzen skålede for en god messe. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Dette års udgave af Kalundborgmessen ser ud til at blive lige så stor en succes som tidligere år. Inden messen åbnede dørene lørdag formiddag stod gæsterne i kø for at komme ind.

Da de første morgenfriske gæster kom til Kalundborghallerne lørdag formiddag blev de mødt af ’Street ’not straight’O’laiski’, som i lighed med sidste år bød velkommen til Kalundborgmessen. Rigtigt mange stod i kø inden dørene blev slået op klokken 10, og det tyder på at messen bliver lige så stor en succes som de tidligere år.

”Det at kunne afholde sådan en messe det er vi nødt til at stå sammen om, for man kan jo se at langt større byer kan jo ikke stable sådan en messe på benene, og det er lykkedes her igen”, sagde borgmester Martin Damm i sin åbningstale fra scenen i hal 1, og han blev suppleret af Ole Lauritzen, bestyrelsesformand, Kalundborgegnens Erhvervsråd, der i sin tale sagde, ”I dag skal i nyde den mangfoldighed der er på messen, aldrig har det været så flot og så inspirerende”.

Og lige netop mangfoldighed må der siges at være på messen, godt 120 stande der viser alt fra håndværkere, detailhandlere, foreninger, skoler og alt det andet.

På messen var der flere arbejdende stande og det trækker altid folk til, det som også virkeligt kan trække folk til er smagsprøver, og ved Kvickly standen var der i perioder mere end kø for at smage vin, kransekage, spegepølse og andre lækkerier.

I vandbaren hos Kalundborg Forsyning var der også run på, to medarbejdere skænkede konstant frisk vand op til gæsterne.

Kalundborgmessen bød selvfølgelig også på underholdning for både børn og voksne, og det hele fortsætter søndag fra kl. 10 til 16Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0