AnnonceLuk annonce
Hjemmelavede chokolade- og is lækkerier

02-12-2018

Købmand Peter Egebæk og bager Lykke Ramsdahl præsenterer de mange nye hjemmelavede is. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Meny Kalundborg er igen klar med nyheder til kunderne, nu er der mulighed for at købe chokolade, flødeboller og hele 14 forskellige slags is, alt sammen håndlavet i deres bageri RUG.

Er man til chokolade, flødeboller og is i topkvalitet, så kan Meny Kalundborg nu tilbyde sine kunder ægte håndlavede produkter, fremstillet i eget bageri RUG.

Det er de to bagersvende Lykke Ramsdahl og Natasha Kristensen som står for produktionen af is og chokolade, efter at de har efteruddannet sig som henholdsvis is mejerist og chocolatier.

Hele 14 forskellige is bydes der nu på, alle håndlavet hos Meny i Kalundborg.

Der er varianter som fx rom/rosin, lakrids, After Eight, amarena kirsebær og lime og ananas sorbet.

Isen leveres både som kugler i et bæger, men også i en ’kærestepakke’ til to personer eller som en familiepakke, alt sammen lige til at tage med hjem.

”Vi vil gerne markere os som Vestsjællands fødevaremarked nummer et, det er vores hovedmål, og for at gøre det er vi nødt til at skille os ud fra andre supermarkedskæder, der skal være noget at køre efter,” fortæller købmand Peter Egebæk, og fortsætter,

”Ud over det sortiment vi har nu, kommer vi også med en række islagkager som bliver klar så de kan bestilles og spises til Nytår.”

Ægte marcipanbund

Ud over de lækre is er der nu også et stort sortiment af fyldte chokolader og flødeboller, flødeboller hvor bunden er med ægte marcipan. Der er bl.a. varianter med lakrids, kokos, hindbær, karamel, og selvfølgelig en helt neutral.

Rækken af fyldte chokolader er også lang, bl.a. kan der købes cognac stammer, chokolade kringler, nougat crispy hjerter, whiskykuverter og fyldte cremefrøer.

Og vi kan godt røbe at såvel chokolade, flødeboller som isen smager helt fantastisk, stærkt vanedannende.

 Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0