AnnonceLuk annonce
Fra skoleprojekt til leder af firmagave afdeling

22-11-2018

Købmand Peter Egebæk og firmajulegavesælger Frederik Jørgensen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Et skoleprojekt på gymnasiet med at oprette egen virksomhed, er blevet til en stilling som sælger af firmajulegaver hos Meny, ved lidt af en tilfældighed.

18-årige Frederik Jørgensen, Kalundborg, har sin daglige gang i 2. g på Allikelund Gymnasium. Her har han lige afsluttet et projekt med at oprette sin egen virksomhed, med alt hvad der hører til, lige fra analysere af markedet, swot analyse og markedsføring, og ved lidt af en tilfældighed er Frederik nu blevet ansat efter skoletid hos Meny Kalundborg, og skal stå for salget af firmajulegaver.

”Vi er kommet lidt sent i gang og havde næsten droppet tanken, men så stod Frederik her en dag, og på ingen tid har vi fået lavet salgsmateriale og Frederik er i gang med at kontakte virksomheder, som endnu ikke har købt julegaven til medarbejderne eller til kunderne, vi tager nu fat i virksomhederne, for de ved jo endnu ikke at det findes her hos Meny” fortæller købmand Peter Egebæk.

Frederik Jørgensen har selv udarbejdet salgsmaterialet som nu sendes ud til firmaer via e-mail, derefter tager Frederik kontakt telefonisk og han kører også ud til de virksomheder som ønsker det, selvfølgelig medbringende de forskellige varianter af gaver som Meny Kalundborg nu tilbyder erhvervslivet.

”Vi har sammensat en række forskellige løsninger, der er gaver med vin, med gin, med øl, og så selvfølgelig ’byg selv’ kassen, hvor kunden helt selv bestemmer hvad gaven skal indeholde,” fortæller Frederik Jørgensen, og fortsætter,

”Vi har også lavet flere løsninger med julepakker som er beregnet til at hygge om medarbejderne i julemåneden.”

Skal ramme små og mellemstore virksomheder

”Dem vi skal ramme er små og mellemstore virksomheder, vi kan byde ind med en løsning lokalt, og med nogle af de lækre varer hvor vi skiller os ud fra de andre,” siger Peter Egebæk.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0