AnnonceLuk annonce
Marked i Medborgerhuset

22-10-2019

kontakt@tv-kalundborg.dk

Strikke- og håndarbejdsgruppen i Medborgerhusets støtteforening afholder søndag den 27. oktober et hyggeligt i marked i Medborgerhuset i Kalundborg.

Har man brug for et par nye strikkede eller hæklede strømper eller andre fine sager, kan man med fordel kigge forbi Medborgerhuset søndag den 27. oktober, hvor der afholdes marked. Der sælges strikkede og hæklede ting, som gruppens medlemmer dels har lavet i årets løb på deres torsdagsmøder, dels hjemme. Det gælder strømper, huer, karklude, håndklæder m.m. Desuden hæklede Disney tegnefilmsfigurer som Anders And, Pluto m.v.

På markedet kan man købe en kop kaffe og få en god snak med strikkegruppens medlemmer. Medborgerhuset er i dagens anledning åbent, og der serveres stegt flæsk med persillesovs.

Alle indtægter går ubeskåret til Støtteforeningens arbejde for at skabe aktiviteter og oplevelser for Husets brugere. Til december kan man ydermere se frem til, at der i Medborgerhuset afholdes det traditionelle julemarked samt julebanko. Strikke- og håndarbejdsmarkedet er søndag den 27. Oktober i Medborgerhuset fra kl. 10 – 13.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0