AnnonceLuk annonce
Lys i masterne

07-09-2018

Foto: Jens Nielsen

kontakt@tv-kalundborg.dk

Foreningen ”Lys på Kalundborg” kan i dag, med glæde, offentliggøre, at de sidste tilladelser er i hus, som muliggør belysning af de to radiomaster på Gisseløre-tangen i Kalundborg. 

Projektet går kort fortalt ud på, at der sættes kraftige projektører op ved foden af hvert af de tre ben på hver mast, som så kan oplyse hele masten nedefra. Belysningen vil være fjernstyret, og give mulighed for, at man kan lave mange forskellige scenarier med farver og lysstyrker. 

”Vi er meget glade for, at vi nu kan komme videre med det projekt, som vi har arbejdet på det sidste års tid,” fortæller foreningens formand, elinstallatør Per Junge. Projektet er muliggjort af en flot donation fra en lokal fond. 

Foreningen er opstået ud fra VoresKalundborg, og har sit afsæt i ønsket om en nye og flot julebelysning af det centrale Kalundborg. Foreningen håber og tror, at denne første etape med belysning af masterne, virker som inspiration for mange andre, så man kan få indsamlet de nødvendige midler til det videre arbejde. 

”Vi er sikre på, at det vil være med til at sætte Kalundborg på landkortet som lysets by. Vi er i forvejen kendt for det fantastiske lys, der opstår når vandet spejler sig i vores halvøer, et lys der har inspireret mange kunstnere gennem tiden som fx J. Th. Lundbye. Også det spektakulære lys, der omgiver de store industrier om aftenen imponerer, når man kommer kørende mod Kalundborg,” skriver foreningen.

Man forventer, at kunne indvie lyset senere på måneden.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0