AnnonceLuk annonce
LOF i nye lokaler

21-09-2016

Bagerst skoleleder Karina Vincentz sammen med Eva Huniche. Foto: Jens Nielsen

LOF Kalundborg er flyttet til nye lokaler på Kvickly Torvet i Elmegade, hvor der både er plads til kontor og undervisning.

Kalundborgs største aftenskole LOF har i mange år haft til huse i bygningerne Elmegade 19, bl.a. sammen med sprogskolen, men efter at sprogskolen flyttede til det gamle sygehus blev bygningerne alt for store til LOF, bygningerne er nu solgt og LOF Kalundborg er flyttet ind til naboen, nærmere bestemt i de lokaler der tidligere var udlejet til børnetøjsforretningen Seeds, Elmegade 11A,  på Kvickly Torvet.

Her er der blevet plads til kontorfaciliteter og undervisningslokaler, både et lokale der anvendes til sprog, syning og musik, samt et andet lokale hvor der skal undervises i yoga, bevægelse og afspænding, i alt råder LOF over 178 kvadratmeter.

Håndværkerne er stort set færdige med ombygningen af lokalerne, personalet er rykket ind med deres skriveborde og de første kursister er undervist i lokalerne.

Efterhånden mangler der bare lidt skiltning på vinduerne, og den er på vej, så kan lokalerne indvies, og det sker ved en reception d. 13. oktober mellem kl. 14 og 16.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0