AnnonceLuk annonce
Nu sker der noget i havneparken

13-04-2018

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Kører man forbi havneparken i Kalundborg i dag, fredag, vil man kunne se, at kommunen er i fuld gang med flere ting på pladsen.

Kalundborg Kommune udnytter nemlig det gode vejr, og er egentlig begyndt arbejdet i havneparken i Kalundborg en anelse tidligere end planlagt, fordi de kunne finde tid i kalenderen til det. De er lige nu i gang med at løfte kvaliteten på den centrale plads i havneparken.

”Vi laver et større græsareal hernede, da græs fungerer rigtig godt og er, hvad mange efterspørger. Volleybanen bliver dermed lidt mindre og samtidig afgrænset af træ, for at det skal se pænere ud, men også for at indkapsle sandet lidt,” fortæller projektleder ved Kalundborg Kommune, Dennis Ravn.

Containere og boder er fjernet

Man har samtidig fjernet de gamle containere og boder, der stod nede på pladsen, fordi man netop ønsker at løfte kvaliteten i hele havneparken.

”Vi har fjertet de gamle boder og også containerne, og får nu nogle bedre og pænere salgsboder derned, der passer bedre end arkitektonisk. Generelt kan man sige, at vi er i gang med at give det hele et løft, så folk har lyst til at komme derned, og bruge havneparken til hverdag. Vi skal have nogle legeelementer også, så pladsen netop fremstår mere til hverdagsbrug. Vi skal have skabt noget mere af det, som folk gennem tiden har peget på, og derfor skal der være en legeplads,” siger Dennis Ravn, der fortæller, at der også kommer flere bænke, borde og stolei havneparken.

Gør klar til større anlægsarbejde

Men udover, at man lige nu laver om på flere ting på pladsen i havneparken, gør man også klar til et større anlægsarbejde senere på året. Klargøringen af pladsen i havneparken, som de pt. arbejder på, skal være færdig i begyndelsen af maj, hvor de første aktiviteter begynder i havneparken.

”Vi laver belægninger klar dernede, da det hele skal gøres pænere, og klar til et anlægsarbejde af større karakter senere på året. Nu gør vi pladsen klar til sommeren 2018, derefter kommer der mere. Vi tager det i etaper,” fortæller Dennis Ravn.

Kalundborg Kommune melder allerede i næste uge ud om, hvad der skal ske senere på året, hvad angår det større anlægsarbejde til efteråret, men også om de kommende etaper de næste år.  Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0