AnnonceLuk annonce
Bil udsat for hærværk

05-01-2021

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Mandag eftermiddag/aften eller natten til tirsdag blev der begået hærværk på en bil, der var parkeret på parkeringspladsen foran Årby Forsamlingshus.

Tom Jannik Dalgaard Pedersen kom tirsdag morgen ud til sin bil for at køre på job, da han så, at bilen havde fået smadret forrude samt siderude. Han havde parkeret bilen på parkeringspladsen ved Årby Forsamlingshus, som er lige over for, hvor han bor, mandag eftermiddag.

”Jeg kom ud for at køre på arbejde omkring kl. 7, og der opdagede jeg, at nogle havde smadret forruden og sideruden på min bil. Det må være sket enten i går efter, at det blev mørkt eller i nat, men hvornår har jeg ingen anelse om,” fortæller Tom Jannik Dalgaard Pedersen, og fortsætter: ”Det er rigtig ærgerligt, for det er en gammel bil, og den bliver nok skrottet på den bekostning.”

Der er ikke fundet nogle store sten eller andre genstande inde i bilen eller på jorden ved siden af bilen. Der er tale om en Citroen Berlingo fra 2003. Der er intet stjålet fra bilen, og hændelsen er meldt til politiet. Hvis nogen har set eller hørt noget, må de meget gerne skrive på opslaget, som Tom Jannik Dalgaard Pedersen har lavet i gruppen Årby (Her og Nu) på Facebook.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0