AnnonceLuk annonce
Garnforretning til salg

23-11-2020

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

For fem år siden rykkede Blæsbjerg Garn og Ejendomsfirmaet Vestsjælland til Algade i Gørlev. Indehaver af Ejendomsfirmaet Vestsjælland, Steen Nordrum, driver stadig sin forretning fra adressen, men hans hustru, Inger Blæsbjerg gik desværre bort i sommer, og han leder nu efter en, der kan overtage garnforretningen.

Det lejede lokale huser både ejendomsfirma og garnforretning, men da indehaver af garnforretningen, Inger Blæsbjerg, gik bort i august i år, leder hendes mand, Steen Nordrum, nu efter en person, der har lyst til at købe hans hustrus garnforretningen med lager, og ikke mindst køre butikken videre fra adressen. 

Solid forretning at bygge videre på

Steen Nordrum fortæller, at hans hustru var vellidt og havde en god og solid forretning med mange kunder. Der er derfor noget at bygge videre på.

”Inger havde mange kunder, og rigtig mange af dem har også tilkendegivet, at de håber, at der kommer en, der har lyst til at køre garnforretningen videre. Inger var vanvittig dygtig, og ydede altid en god service. Hun var vellidt, og derfor kom mange kunder i forretningen,” siger Steen Nordrum, og slutter: "Jeg driver min ejendomsmæglerforretning videre som hidtil, og jeg er åben over for tilbud på garnforretningen.”

Steen Nordrum har i 37 år drevet ejendomsmæglervirksomhed på Vestsjælland. Han åbnede forretning i Algade i Gørlev den 6. februar 2015 sammen med sin hustru, der havde garnforretningen. Her indrettede han et separat kontor i forretningslokalerne i Algade, så garnforretning og ejendomsmægler er adskilt trods det fælles lejemål, ligeledes er de i dag.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0