AnnonceLuk annonce
Video: To unge mænd slynget ud af bil - en i kritisk tilstand

05-01-2020

Af Jens Nielsen

En 26-årig mand fra Slagelse er i meget kritisk tilstand, og i livsfare, efter et voldsomt færdselsuheld på Slagelse Landevej lørdag aften. To personer blev slynget ud af deres bil i en højhastighedsulykke, oplyser politiet.

To unge mænd, en 21-årig og en 26-årig, begge fra Slagelse, blev lørdag aften slynget ud af deres bil i et voldsomt færdselsuheld på Gørlev Landevej, mellem Flaskevejen og Toelstangsvej ved Høng.

Flere ambulancer, læger, politi og mandskab fra Vestsjællands Brandvæsen blev tilkaldt kl. 21.20, og kom frem til en ældre VW Passat personbil som lå langt inde på en mark efter at den havde været væltet rundt mange gange. De to unge mænd i bilen var slynget ud af bilen og lå på marken i bevidstløs tilstand.

Bilen er smadret til ukendelig, bl.a. er hele bilens motor revet ud. Ingen andre biler eller personer var involveret i det voldsomme uheld.

”Vi har nu identificeret de to mænd i bilen, der er tale om en 21-årig og en 26-årig, begge fra Slagelse, den 26-årige blev fløjet til Odense og er her søndag morgen i meget kritisk tilstand, mens den 21-årige blev fløjet til Rigshospitalet, og hans tilstand er stabil, men han er meget alvorligt kvæstet. Vi har en ide om hvor stærkt de har kørt, og betegner det som en højhastighedsulykke,” oplyser vagtchefen hos Midt- og Vestsjællands Politi søndag morgen.

Gørlev Landevej var helt spærret mens redningsmandskabet arbejdede på stedet, bl.a. landede to helikoptere på Gørlev Landevej, den almindelige lægehelikopter og en af forsvarets store redningshelikoptere.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0