AnnonceLuk annonce
Helt ny bil i færdselsuheld

05-09-2016

Færdselsuheld i krydset ved Gardenshop på Stejlhøj. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen jens@tv-kalundborg.dk

Færdselsuheld på Stejlhøj i Kalundborg, fredag middag, hvor en varebil ikke overholdte sin ubetingede vigepligt.

En 25-årig ung mand fra Kalundborg må betegnes som meget uheldig, han var fredag omkring middag involveret i et færdselsuheld på Stejlhøj i Kalundborg i sin helt nye VW Polo, som netop var leveret torsdag og kun havde nået at køre 146 km.

Politi, brandvæsen og ambulance blev fredag lige omkring middag kaldt til færdselsuheld på Stejlhøj i krydset ved Gardenshop.

En varebil, ført af en 37-årig mand fra Kalundborg kom kørende fra rundkørslen på Holbækvej og frem mod krydset, her overså han sin ubetingede vigepligt og kørte direkte ind i siden på den 25-årige unge mand som kom kørende mod øst på Stejlhøj i sin helt nye VW Polo.

Første melding lød på fastklemte, derfor var mandskab fra Kalundborg stationen under Vestsjællands Brandvæsen sendt med, men de kom heldigvis ikke i arbejde.

Den 25-årige mand blev sammen med sin kvindelige passager kørt til tjek på sygehuset, men blev udskrevet i løbet af eftermiddagen, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0