AnnonceLuk annonce
Revy klar med masser af gode grin

19-09-2018

John Mogensen pigerne på scenen i Fuglede Forsamlingshus. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

De sidste prøver er i gang til dette års FIF-Revy, hvor der bliver masser af sjove indslag. Der er helt udsolgt til fredagens forestilling.

Der er masser af aktivitet i Fuglede Forsamlingshus hele denne uge, skuespillerne til dette års FIF-Revy, den 29. i rækken, øver hele ugen, og stemningen er god, der er kaffe på kanden, hjemmebagte boller, chips, og slik på bordene sammen med forskellige kostumer og mikrofoner.

Dette års FIF-Revy har hele 27 indslag, så der bliver masser af gode grin for dem som har sikrer sig en billet til revyens tre forestillinger nu på fredag og lørdag.

Revyen er igen klar til at spidde de lokale politikkere og de lokale begivenheder, men der bliver også plads til det landspolitiske, hvor bl.a. Thyra Frank er på scenen, og der er også fokus på ulven i Jylland.

Lokalt er Martin Damm på bustur med tilflyttere, en vældig munter scene, og så er der en scene med det store kup i Ubby tidligere på året.

Gæsterne kan også glæde sig til John Mogensen pigerne og Flower Power drengene og 68-opgøret, som i år har 50-års jubilæum.

FIF-Revyen spiller i år for 29. gang i Fuglede Forsamlingshus, og det er igen Fuglede Idrætsforening, der står bag den populære revy.

Revyen har i igen i år Mona Jakobsen til at holde styr på skuespillerne, som er; Thomas Nissen, Jens Peter Letena, Torben Bang, Charlotte Brix, Githa Klarstrup, Helle Kronby samt Maria Lassen.

Musikken bliver igen i år spillet af Benny Navne og Ivan Jakobsen. Bag scenen får Carsten Pedersen (lys), Johannes Pedersen (lyd), Jørgen Sørensen (scenemand), Kurt Johansen (billeder), Linda Kristiansen (scenetæppe), Else Lassen (Syerske) samt Marianne Skafte (sufflør) tingene til at glide glat.

FIF-Revyen spiller tre forestillinger. Fredag d. 21. september kl. 19, hvor der før revyen serveres stegt flæsk med persillesovs, denne forestilling er allerede totalt udsolgt, og to forestillinger lørdag, en kl. 14 og en kl. 19.30. Inden sidste forestilling serveres en buffet, og efter revyen er der live musik, hvor der spilles op til dans. Der er stadig billetter til lørdagens to forestillinger.

Interesserede kan følge med på FIF-Revyens facebookside, FIF-REVYEN.

Billetter købes ved at sende en mail til jakobbeck@ka-net.dkFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0