AnnonceLuk annonce
Begynderhold: Snør skoene og begynd at løbe eller gå

05-01-2019

Af Jens Nielsen

5 Tårns motion i Kalundborg gør klar til nye løbere med et 0-5 km begynderhold på tirsdag i næste uge, men også et hold som vil gå en tur, startes op.

And, gås, flæskesteg, julemedister, rødvin, sild, snaps og hvad der ellers hører sig til julebordet. Til at starte med en god ven, men i januar bliver det tit en fjende. 

Det er det samme år efter år. Lige så snart de sidste kalorier er indtaget, kommer trangen til at komme af med dem igen.

Løb er en af de rigtig gode metoder til at bekæmpe de kalorier, som har haft den frækhed at gøre velsmagende til lige-lovlig-for-meget.

5 Tårns Motion starter traditionen tro det nye år med et 0-5 km begynderhold, hvor nye løbere på 12 uger kan lære at løbe og træne sig op, så de kan løbe fem kilometer uden pauser.

Det er en distance, som for mange virker uoverskuelig på startdagen. Men bare rolig, stort set alle kommer godt igennem og man kan efter de 12 uger slet ikke forstå, at man troede, det ville blive en uoverstigelig opgave, oplyser 5 Tårns Motion.

Begynderholdet starter tirsdag den 8. januar kl. 18, og så er det meningen af deltagerne mødes hver tirsdag og torsdag kl. 18 og lørdag kl. 10 fra klubhuset i Ellingelund.

Der er plads til maximalt 50 ny-løbere på begynderholdet. Det er for at trænerne har ordentlig tid til at alle får det optimale ud af løbetræningen.

Gå en tur i rask trav

5 Tårns Motion starter også et gå hold for dem som vil gå en tur i rask trav sammen med andre.

”Vi ved at der er mange som gerne vil gå en tur, fordi de på den ene eller anden måde ikke har mulighed for at løbe, derfor starter vi også et gå hold op samtidig med begynder løbeholdet,” fortæller Erik Johnsen, formand for 5 Tårns Motion.

Der er forhåndstilmelding til begynderholdet på www.5taarnsmotion.dkFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0