AnnonceLuk annonce
Hans var den bedst egnede

15-10-2016

Hans Søie ny direktør i Kalundborgegnens Erhvervsråd. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Hans Søie, nyansat direktør for Kalundborgegnens Erhvervsråd blev fredag formiddag præsenteret for pressen.

Interessen for at blive direktør for Kalundborgegnens Erhvervsråd har været stor, hele 40 personer har søgt stillingen, det kunne bestyrelsesformand Ole Lauritzen fortælle på et pressemøde fredag på erhvervskontoret.

”Efter at vi havde sorteret i ansøgningerne har vi haft fem til samtale, og der var ingen tvivl om at Hans var den bedst egnede, det var ansættelsesudvalget helt enige om ”, sagde Ole Lauritzen.

Den nyudnævnte direktør Hans Søie var da heller ikke i tvivl om at jobbet var det rigtige for ham,

”da jeg så stillingen her, så røg det lige i hjertet på mig, den skal jeg søge, fordi jeg kender, selvfølgelig ikke i detaljer, men en del til Kalundborgområdet og er kommer her igennem mange år, og så tænkte jeg at med den profil som Mercuri Urval havde lavet sammen med ansættelsesudvalget, så var der mange ting som jeg kan bidrage med på grund af mine kompetencer fra tidligere”, sagde Hans Søie.

Hans Søie er bosat i Holbæk og har i de sidste 16 år haft fritidshus ved Svallerup Strand.

Med på Kalundborgmessen

Den nye direktør starter 1. november, men allerede i weekenden den 29. Og 30. oktober har  Hans Søie valgt at være med på Kalundborgmessen for på den måde at møde medlemmerne, og lige netop medlemmerne har stor fokus hos den nye direktør.

”Mit fokus vil helt sikkert  være på alle medlemmer, store som små, og i den første tid vil jeg bruge meget tid på at besøge medlemmerne for at høre hvad deres ønsker til Kalundborgegnens Erhvervsråd egentligt er, vi skal jo hele tiden tilpasse os, det der var populært for år tilbage er måske ikke in længere”, sagde Hans Søie.

Kalundborgegnens Erhvervsråd har små 500 medlemmer.

Hans Søie kommer fra en stilling som chefkonsulent i Kommunernes Landsforening og har før dette været kommunaldirektør i Holbæk Kommune.

Hans Søie afløser Poul Jensen som tidligere på året blev fyret grundet dårligt arbejdsmiljø.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0