AnnonceLuk annonce
Cykelpiloter fra hele verden besøgte Kalundborg

21-06-2017

Alle deltagerne mødtes på Jernholtparken. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Cykelpiloter fra hele verden var onsdag i Kalundborg, hvor Cykling Uden Alder Kalundborg var vært på en rickshaw tur til Røsnæs.

25 'pilot- og tovholderkolleger' fra USA, Norge, Skotland, Tyskland, Frankrig, Holland, Australien, Irland, Spanien og Singapore besøger Danmark i disse dage, i anledning af Cykling Uden Alder International Summit 17 i København. Traditionen tro indeholder konferencen inspirerende foredrag og workshop, men vigtigst af alt skal deltagerne mødes på rickshaw, det er jo det de er fælles om, og i år mødtes de i Kalundborg, hvor hele 13 af Kalundborgegnens rickshaw var linet op klar til at køre en tur til Røsnæs.

Der var planlagt et flot program med vind i håret, med hyggelige pitstop, smuk natur, frokost, vinsmagning - og høj sol.

De mange deltagere mødtes i formiddags på Jernholtparken, herfra cyklede hele caravanen mod Røsnæs, med stop på Naturrummet, vinsmagning hos Dyrehøj Vingård, videre til Røsnæs Fyr, og frokost ved det Maritime Aktivitetshus på Nyby Havn, inden hele caravanen cyklede retur mod Jernholtparken igen.

Dagen bød på godt samvær, deling af idéer og inspiration, masser af historier og nye venskaber med andre, der er vilde med vind i håret.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0