AnnonceLuk annonce
Billedserie: Efterårsferien ´skudt´ godt igang

14-10-2019

VM-skytte Pernille Olsen fra Kalundborg Bueskytteforening, var blandt instruktørerne. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Alle pladser var besat da Kalundborg Biblioteker mandag formiddag inviterede børn og unge til at skyde med bue og pil i Kalundborghallen.

Efterårsferien blev bogstavligt skudt godt i gang mandag formiddag for børn og unge. Kalundborg Biblioteker havde igen i år inviteret til at skyde med bue og pil, godt hjulpet af Kalundborg Bueskytteforening, der stillede i stærkeste opstilling, med bl.a. den mangedobbelte DM vinder og formand, Hanne Christensen og DM vinder og VM-skytte Pernille Olsen, som instruktører.

”Jeg er imponeret over jer, i hiver pilene ud som i skal, og der er ingen der løber, helt som vi har aftalt, i er velkommen i bueklubben,” siger Hanne Christensen til de mange deltagere i arrangementet, som går til opgaven med stor interesse, godt hjulpet af instruktørerne.

De unge bueskytter blev først instrueret i hvordan man holder på sin bue, og efter en del skud mod skiverne var det tid til at Hanne Christensen gav en lille opvisning i hvordan man skyder med en konkurrence bue. Tre skud med pilene, alle placeret lige i midten, det er ikke helt tilfældigt at hun er dansk mester rigtigt mange gange.

De sidste par år har Kalundborg Biblioteker også arrangeret bueskydning i efterårsferien, med samme succes som i år, nemlig totalt udsolgt.

Formand for Kalundborg Bueskytteforening, Hanne Christensen er sikker på at arrangementet kan hjælpe klubben til flere medlemmer på sigt.

Kalundborg Biblioteker har en lang række af arrangementer hele efterårsferien rundt om i hele kommunen, se de mange muligheder på www.kalundborgbib.dk under 'det sker', og husk de fleste arrangementer kræver tilmelding.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0