AnnonceLuk annonce
Stor læsekonkurrence for børn

07-06-2021

Hvert år deltager tusindvis af børn i Danmarks største læsekonkurrence for alle i alderen 6–15 år.

kontakt@tv-kalundborg.dk

De Danske Børnebiblioteker inviterer alle børn i alderen 6-15 år til at deltage i Danmarks største læsekonkurrence, Sommerbogen 2021.

Det er nemt at deltage: Læs en masse gode bøger, og vær med i konkurrencen om at gå amok i en boghandel. Sommerbogen 2021 åbner den 11. juni, og fortsætter frem til den 21. august. Bag konkurrencen står De danske Børnebiblioteker, der arbejder hen imod Sommerbogens fornemmeste opgave - nemlig at tilbyde børn en masse spændende litteratur i den lange sommerferie. Tusindvis af børn deltager hvert år i kampagnen, der altså med stor succes får børnene til at læse mere, og dele de gode oplevelser med hinanden.

Kravet om boganmeldelser træder i baggrunden, og i stedet skal børnene udfordre sig selv undervejs, hvorved fokus rettes mod selve læseoplevelsen. Børnene skal læse minimum tre bøger, og inden start skal de hente et udfordringsark på det lokale bibliotek. På arket finder man 30 læseudfordringer med varierende sværhedsgrader - Børnene skal herefter løse mindst 10 af udfordringerne for, at deltage i konkurrencen (lodtrækning) om en af de tre hovedpræmier.

Hvad sker der i Kalundborg?

Deltager man i Sommerbogen i Kalundborg Kommune, er man samtidig med i konkurrencen om en stor lokal præmie. Kalundborg Biblioteker har nemlig deres egen konkurrence. Udover de løbende præmier, som udbydes med den nationale læsekonkurrence, præmierer vi også de børn, der afleverer de tre anmeldelser og udfordringsarket på biblioteket med en gratis bog (så længe lager haves). Den største præmie kan vindes ved, når børnene har afleveret det udfyldte udfordringsark med de 3 boganmeldelser, da de dermed deltager de i lodtrækningen om en smart højttaler.

Alle deltagende børn er ydermere med i lodtrækningen om de 3 hovedpræmier, hvor de får lov til at tømme en boghandel på 5 minutter. 


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0