AnnonceLuk annonce
Nu kommer der ny asfalt

26-06-2019

Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Torsdag aften og nat lægger Kalundborg Kommune i samarbejde med Kalundborg Forsyning ny asfalt på Klosterparkvej i Kalundborg.

Forarbejdet til selve asfaltlægningen torsdag aften går i gang om dagen torsdag, da bumpet med SF sten skal graves op og fjernes.

”Vi starter på torsdag med Klosterparkvej, hvor den hævede flade ved nr. 14 skal repareres. Derefter asfalteres Klosterparkvej og svinget ved Esbern Snaresvej. Der er meget trafik på vejen, så derfor lægger vi asfalten i aftentimerne og om natten,” skriver Kalundborg Forsyning på deres Facebookside.

Ydermere fortæller, vejingeniør ved Kalundborg Kommune, Jytte Nyrup, at  man forventer at være færdig med asfaltarbejdet allerede tidligt fredag morgen, hvis vejret ellers er med dem.

"Hvis vejret er med os, og holder tørt, er man færdig tidligt fredag morgen, omkring kl. 6, men det er klart, at bliver det dårligt vejr med en masse regn, må arbejdet udsættes. Det vil også skabe lidt trafikale problemer i løbet af torsdagen, men det er jo sådan vilkårene er,” siger hun.

Turen kommer også til Vænget

Kalundborg Forsyning skriver endvidere på Facebook, at Kalundborg Kommune og Kalundborg Forsyning har lavet en fælles aftale med et asfaltfirma, så der kan komme ny asfalt på de veje, hvor kommunen og forsyningen har gravet de sidste par år.

”Det bliver således Vængets tur i uge 33, men vi har ingen nærmere detaljer endnu,” fortæller Jytte Nyrup.

Gravearbejdet i rundkørslen ved Rema 1000 forventer Kalundborg Kommune også meget snart færdig. Man er i gang med at asfaltere p-pladsen i dag, og der mangler snart kun forsyningsarbejdet, som dog strækker sig til første uge i august. Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0