AnnonceLuk annonce
Kvickly leverer 850 stk. lagkage til ældrefesten

26-01-2020

Formand for H.F. Vestsjællands Venner, Niels-Erik Sørensen sammen med bagermester Tommy Jensen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Alt er ved at være klar til den årlige ældrefest i Hvidebækhallen d. 6. februar. Festen er den 10. i rækken og i den anledning forkæles de mange gæster med et stort stykke lagkage til kaffen, og så selvfølgelig god mad og masser af underholdning.

H.F. Vestsjællands Venner er for 10. år i træk, klar til at feste for og med kommunens pensionister. Som altid har der været rift om billetterne til ældrefesten og især dette års jubulæums arrangement har mange set frem til, på få timer var alle 775 billeter solgt.

Ældrefesten byder selvfølgelig på god mad fra Kim Kok og masser af underholdning.

Normalt serveres der et stykke kringle til kaffen, men i anledningen af 10-års jubilæet er kringlen udskiftet med et stort flot stykke lagkage, en ordre som er lagt i hænderne på bagerafdelingen i Kvickly Kalundborg.

”Kvickly er meget ind over som levereandør til ældrefesten og vi har forhandlet os frem til en rigtigt skarp pris på de mange stykker lagkage, ellers ville det ikke være realistisk for at servere et stykke lagkage i den kvalitet,” fortæller Niels-Erik Sørensen, formand for H.F. Vestsjællands Venner.

”Det er et godt arrangement, og det vil vi gerne være med til at støtte,” siger Varehuschef i Kvickly, Kirsti Thygesen.

Bagermester i Kvickly, Tommy Jensen og det øvrige personale skal fremstille 850 stykker lagkage, dels lagkage til de mange gæster, men også til de mange frivillige som hjælper til ved ældrefesten.

”Vi laver det som lagkagestænger og skærer dem ud, og pynter hvert stykke af, så det lige er til at sætte ind på bordet,” fortæller Tommy Jensen.

Det bliver en helt almindelig gammeldags lagkage med creme, makroner, marmelade og flødeskum, der serveres for de mange gæster.

Til de mange stykker lagkage skal der bruges 100 liter fløde, 40 liter creme, 20 kg. marmelade, 900 makroner, 54 store lagkagebunde.

Gavekort

Når gæsterne indtager Hvidebækhallen vil der ved hver kuvert ligge et gavekort til et valgfrit brød i Kvicklys nye bagerafdeling, hvor der er kommet en række nye brød i sortimentet, som der så er mulighed for at smage.

Mange har reserveret plads

Som noget nyt har der i år været mulighed for at reservere plads hvis man er mere end fire som vil sidde sammen, og det har været en stor succes.

”Det har næsten slået benene væk under mig, knapt 700 har reserveret pladser, så man må sige at folk har taget godt imod det nye tiltag, nu håber vi bare at det virkelig bliver en jubilæumsfest folk vil huske tilbage på,” siger Niels-Erik Sørensen
Underholdningen til årets ældrefest bliver med Pernille Schrøder med pianist , Stine og Martin, Johnny Hansen fra Kandis og Butterflies.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 0