AnnonceLuk annonce
Zumba til fordel for brysterne

01-10-2019

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

På lørdag den 5. oktober er det Lyserød Lørdag, og der har instruktør Anna Mortensen taget initiativ til et zumba event i Tømmeruphallen, hvor pengene netop går til Kræftens Bekæmpelse.

Lyserød lørdag er en del af støt brysterne kampagnen, og den afholdes på lørdag den 5. oktober mange steder i byen, bl.a. i Tømmeruphallen, hvor der er zumba event kl. 10 og frem til kl.11.30. Danseinstruktør, Mie Esberg, står for de første dansetrin, derefter vil en kvinde, der er medlem af zumbaholdet, som har haft brystcancer fortælle lidt om livet efter cancer. Til slut danses der zumba med initiativtager og zumba-instruktør, Anna Mortensen.

”Vi kender jo alle nogle, der har haft cancer, eller vi har mistet pga. cancer, og jeg har været med til Stafet For Livet i Kalundborg, hvor jeg også har danset zumba. Så det gav god mening at gøre noget lignende herude, og så passer det jo godt, nu zumbaholdene lige er startet op igen,” siger Anna Mortensen, og fortsætter:

”Vi skal selvfølgelig danse på lørdag, men det drejer sig også om sammenhold og fællesskab i kampen mod kræft, og her kan alle være med, også dem, der ikke har lyst til at danse, men bare se på, og måske købe et stykke kage i den gode sags tjeneste. De er også velkomne.” 

Der har været god opbakning til Anna Mortensens event, både fra TGU-medlemmerne og Tømmeruphallen, der stiller hallen gratis til rådighed. Derudover har Tømmeruphallens Cafeteria givet dispensation til, at zumbapigerne sælger lækre cup cakes, og Loop i Kalundborg sponsorerer gratis vand samt en sportsmassør, der vil give gratis behandlinger på dagen til dem, der ønsker det. Ni piger fra zumbaholdet har meldt sig frivilligt til at hjælpe Anne Mortensen på dagen. Derudover underviser instruktørerne selvfølgelig gratis, og dermed går alle pengene ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0