AnnonceLuk annonce
Zumba på Postgaarden

04-06-2019

Trine Grue Werth og Nadja Werth står for zumba event lørdag den 15. juni på Postgaarden.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Lørdag den 15. juni er der Zumba event på Postgaarden i Kalundborg, hvor Trine Grue Werth og Nadja Werth står for, at de mange fremmødte kan få sved på panden i to timer.

Som noget nyt vil Trine Grue Werth forsøge sig med et event, hvor man laver zumba på Postgaarden i Kalundborg. Det kommer til at foregå lørdag den 15. juni fra kl. 9 – 11, og ifølge Trine Grue Werth og Nadja Werth, der begge er uddannet zumbainstruktør vil der være sved på panden, når de to timer  er gået. 

Måske en fast begivenhed på Postgaarden

”Det bliver zumba for fuld skrue. Men hvor mange, der kommer, ved jeg endnu ikke. Det skal prøves af. Jeg har længe tænkt, at Postgaarden ville være et perfekt sted til at danse, lave zumba osv., og da jeg ikke har zumbahold i Tømmerup længere, er der mange, der har efterspurgt, om jeg laver det et andet sted. Jeg har dog zumbahold i Go’ Form. Men nu skal vi lige prøve dette event af, og så må vi se, om det kunne være en idé også at lave zumba på Postgaarden fast,”fortæller Trine Grue Werth.

Har man lyst til at deltage, kan man købe billetter via Trine Grue Werth ved blot at sende sms til hende, og efterfølgende betale antal billetter inden arrangementet finder sted. 

”Lige her første gang skal folk bare sms mig og betale den vej igennem, men hvis det bliver fremadrettet, bliver det på en anden måde, evt. ved at købe billetter på Kontoret,” siger Trine Grue Werth.

Trine Grue Werth har netop givet sin datter, Nadja Werth  uddannelsen som zumba instruktør, da hun har været med på sidelinjen i de ti år, hvor hendes mor har haft hold i Tømmerup Gymnastik- og Ungdomsforening (TGU). 

Morten Nystrup sørger for, at man kan købe diverse drikkelse på Postgaarden til arrangementet.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0