AnnonceLuk annonce
Yoga i Hallebyore Forsamlingshus

11-09-2018

kontakt@tv-kalundborg.dk

Nu har man muligheden for at udforske yoga, og mærke indvirkning på krop og sjæl i Hallebyore Forsamlingshus.

Eksamineret yogalærer Lene Striberg og Hallebyore Forsamlingshus tilbyder en tre timers yoga-workshop for dig, der har lyst til at udforske, hvad yoga er for noget. Det sker søndag 7. oktober kl. 10 -13 i Hallebyore Forsamlingshus i Jyderup.

På workshoppen kommer man igennem de klassiske yogastillinger, og der afsluttes med en 20 minutters afspænding. Der vil være indlagt en lille pause til en forfriskning og en snack. Alle kan være med, også begyndere. Deltagerne skal medbringe et tæppe samt et underlag.

Tilmelding sker direkte til Hallebyore Forsamlingshus på tlf.nr. 40 21 92 37, som oplyser om indbetalingsmuligheder. Tilmeldingen er først accepteret, når betaling på 75 kr. er modtaget, og pengene tilbagebetales kun, hvis workshoppen aflyses. Der er begrænset plads, og sidst Hallebyore Forsamlingshus afholdte Yoga-workshop, blev billetterne revet væk.

Arrangementet er en del af projekt "Liv I forsamlingshuset", som er et samarbejde mellem Forsamlingshusene og Kalundborg Kommune. I samarbejde udvikles en række tilbud til forsamlingshusene fyldt med kulturelle oplevelser af forskellig art. Takket være lokale aktører i forsamlingshusene og deres store indsats, har borgerne nu mulighed for yderligere kulturelle input. Se flere tilbud på: www.kalundborglif.dkFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0