AnnonceLuk annonce
Yngre mand stak af efter færdselsuheld

12-01-2018

Færdselsuheld sent torsdag aften på Gørlev Landevej (Rute 22). Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

En yngre mand stak af fra et færdselsuheld sent torsdag aften på Gørlev Landevej. Politiet satte hunde ind for at finde ham.

Redningsfolk og politi blev sent torsdag aften kaldt til et færdselsuheld i T-krydset Gørlev Landevej (Rute 22)-Flaskevejen ved Høng, hvor en personbil ikke overholdte sin ubetingede vigepligt og kørte med stor hastighed fra Flaskevejen og direkte ud i siden på en personbil som kom kørende i retning fra Kalundborg mod Slagelse.

Politi på stedet oplyser at den yngre mand som var fører af bilen, kørende fra Flaskevejen, stod ud af sin bil, orienterede sig og stak derefter af i løb fra skadestedet.

Politiet kom til stedet med en hundepatrulje og satte en eftersøgning i gang. 

Der skete store materielle skader på køretøjerne ved sammenstødet, og føreren af personbilen kørende på Rute 22 er kørt til sygehuset til undersøgelse.

Det er i øvrigt det fjerde alvorlige færdselsuheld på Gørlev Landevej på bare 14 dage.

Manden som løb fra stedet beskrives som en mand, 20-30 år, ca. 180 cm høj, kraftig af bygning, iført sort cap, sort jakke og blå cowboybukser. Han havde som følge af uheldet pådraget sig en mindre, blødende skade i panden. Politiet fandt ikke føreren og forsøger nu via bilejeren at finde frem til ham. Ingen kom alvorligt til skade ved uheldet.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0