AnnonceLuk annonce
Eksamen foregår midt i en stor ombygning

21-06-2019

Rektor Peter Abildgaard Andersen og vicerektor Mads Seneberg, viser rundt på byggepladsen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kalundborg Gymnasium og HF er i gang med et kæmpe ombygningsarbejde lige midt i eksamenstiden, og det giver udfordringer for både håndværkere som personale og elever.

Lokalerne på Kalundborg Gymnasium og HF er ikke længere tidssvarende, og derfor er der sat gang i en kæmpe ombygning, hvor der rives lofter ned, vægge væltes for at give mere plads til større undervisningslokaler, der etableres ventilation i alle lokaler, der skal laves nye gulve og lofter, og både nedrivningsfolk, tømrere og en maler er i gang samtidig.

Og det hele foregår lige midt i eksamenstiden og det betyder at alle skal være samarbejdsvillige for at få det til at fungere.

”Både lærere og elever har været meget omstillingsparate, lige nu har vi fx forberedelse til eksamen i et lagerrum, alle har været meget overbærende, og så har håndværkerne været meget samarbejdsvillige, er der problemer bliver de løst på kort tid” siger Mads Seneberg, vicerektor på Kalundborg Gymnasium og HF, der sammen med rektor Peter Abildgaard, fredag formiddag viste rundt på byggepladsen og forklarede om renoveringen.

Hele 1. salen skal stå færdig til 17. september og stueetagen bliver færdig til januar 2020, sammen med en helt ny hovedindgang som etableres med front mod parkeringspladserne, som er ved siden af gymnasiet, og der bliver også lavet en stor lysskakt som går hele vejen op gennem bygningen og vil give mere lys i kantineområdet.

I forbindelse med ombygningen bliver hele administrationen flyttet ned i stueplan ved siden af indgangen.

”Hele ledelsen er gemt lidt væk i et hjørne på førstesalen, de nye administrationslokaler bliver i stueplan og med en stor del af væggene i glas, vi vil gerne køre den der åbne dørs politik, at når vi er der så er alle altid velkommen, så jeg håber at ledelsen bliver mere synlig,” fortæller Peter Abildgaard Andersen.

Men indtil videre bliver der mange måneder hvor håndværkere, elever og lærere skal få hverdagen til at fungere midt i en byggeplads.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0