AnnonceLuk annonce
Würth fejrer 1-års fødselsdag, du er inviteret

29-11-2019

På onsdag inviterer Würth til 1-års fødselsdag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Onsdag d. 4. december er det præcis et år siden at en stolpe blev savet over for at markere at Würth havde åbnet deres helt nye forretning i Kalundborg. 1-års fødselsdagen fejres nu på onsdag.

For et år siden rykkede Würth ind i det 350 kvadratmeter store erhvervslokale på hjørnet af Hareskovvej og Asnæsvej i Kalundborg, med en rigtig god beliggenhed i kommunens mest trafikerede kryds.

Det er Casa Danica som udlejer lokalerne til Würth, og lokalerne havde gennemgået en omfattende renovering, inden åbningen, men nu skal 1-års dagen selvfølgelig fejres, og det bliver den lige fra morgenstunden, onsdag d. 4. december, hvor personalet byder på kaffe og morgenbrød mellem kl. 7 og 10, og til frokost, mere bestemt, mellem kl. 11.30 og 13.30 kommer der en pølsevogn til Würth i Kalundborg, hvor der bydes på lækre grillpølser.

I forbindelse med 1-års dagen yders der 20% rabat på alt i forretningen, og alle som handler på onsdag, er automatisk med i lodtrækningen om 20 par arbejdshandsker efter eget valg.

I den nu et år gamle håndværkerbutik kan kunderne finde et bredt udsnit af Würths omfattende produktprogram, faktisk mere end 5000 varenumre, heriblandt et bredt udvalg af værktøj, befæstelse, arbejdstøj samt kemi- og sikkerhedsprodukter.

Würth håndværkerbutikken henvender sig til håndværkere, men er også klar til at betjene privatkunder.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0