AnnonceLuk annonce
Wire hoppede af broklap

24-01-2017

Wiren der skal køre broklappen op og ned er hoppet af i den ene side. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

En wire, som holder broklappen ved Samsø Færgen, hoppede af mandag aften, det har givet forsinkelser for trafikken fra Kalundborg til Samsø, tirsdag formiddag.

Det helt store kran materiel var kørt i stilling ved Samsø Færgen, tirsdag formiddag. Den ene af de to wirer som får broklappen til at køre og ned var hoppet af i den ene side mandag aften. Uheldet skyldes en mekanisk fejl, men det bevirkede at Samsø Færgen ikke kunne lægge til kaj tirsdag morgen.

En stor mobilkran var kørt i stilling til at løfte og holde broklappen, så færgen kunne komme til kaj og bilerne forlade færgen med en times forsinkelse.

”Der er en ny wire på vej fra Tyskland og som vil blive monteret i aften og nat”, oplyser Annette Timmermann, pressekoordinator ved rederiet Færgen.

Samsø Færgen kom afsted mod Samsø i gen med halvanden times forsinkelse.

Reservefærge

Færgen MF Samsø, der normalt besejler ruten Kalundborg-Ballen er i øjeblikket taget ud af drift for det årlige eftersyn og erstattet af MF Ane Læsø. Værft opholdet for MF Samsø foregår på Svendborg Værft og varer fire uger. Ud over det almindelige eftersyn skal færgen også have skiftet hovedmotor.

Uheldet med broklappen ved færgelejet i Kalundborg har ifølge Rederiet Færgen, intet med reservefærgen MF Ane Læse, at gøre.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0