AnnonceLuk annonce
Wienerbrød og en god snak om livet

12-05-2021

Claus Holm og Søren Gericke i sofaen på scenen i Kino Den Blå Engel, med Brian Sønder Andersen som talkshowvært. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

De to stjernekokke Claus holm og Søren Gericke lukkede op for livskufferten da de onsdag aften var på scenen i Kino Den Blå Engel i et ægte og hjerteligt talkshow.

Det var ikke for at lave mad, men for at svare på spørgsmål, at de to stjernekokke Claus Holm og Søren Gericke, onsdag aften sad i sofaen på scenen i Kino Den Blå Engel sammen med Brian Sønder Andersen, som talkshowvært.

Det blev et talkshow hvor der på ingen måde blev pakket noget ind, en historie om kærlighed til maden - livet - mørket - lyset - om livet i køkkenet og ikke mindst venskabet.

Smag på livet

”Det er jo ikke et foredrag, det er en historiefortælling et eventyr, Gericke og Holm, vi er de nye H.C. Andersen,” sagde Claus Holm.

”H.C. Andersen med kant, kan man sige det,” supplerede Søren Gericke.

Talkshowet, som på ingen måde var kedeligt, tværtimod, handlede bl.a. om, at få det rigtige ud af sit liv.

”Livet handler om smag, forestil jer at man ligger i kisten og den sidste skrue lige er skruet i, så hører man en bankelyd på låget, det er Vor Herre som lige stikker hovedet ned i kisten, og siger, fik du smagt det du ville. Prøv og forestil jer, at gå igennem et liv og ikke smage på livet, ikke smage på maden, ikke smage på hinanden,” sagde Claus Holm.

Hemmelig opskrift

I pausen blev der serveret kaffe og wienerbrød til alle gæsterne, efter en familieopskrift, som Søren Gericke er i besiddelse af, men som han ikke deler ud, den er nemlig hemmelig. Derfor hav han også bagt wienerbrødet hjemmefra.

Omkring 100 gæster fik en god aften i Kino Den Blå Engel sammen med de to underholdende kokke.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0