AnnonceLuk annonce
Vores Kalundborg søger citychef

23-02-2021

Kordilgade i Kalundborg. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Handelstandsforeningen Vores Kalundborg vil ansætte en citychef, der kan brande Kalundborg og få gang i nogle aktiviteter i handelslivet.

Hos ’Vores Kalundborg' er man ved at forberede sig til – en forhåbentlig snarlig - genåbning af hele detailhandelen i byen, og derfor er de nu også i fuld gang med at søge efter en citychef til handelsstandsforeningen.  

”Vi håber på at få gang i en masse aktiviteter, så snart vi igen er tilbage på sporet. Vi vil fortsat være den handelsby der vælges, ikke kun af de lokale, men i lige så høj grad af gæsterne, der kommer hertil,” siger Brian Sønder Andersen, der er formand for Vores Kalundborg.

For handelsstandsforeningen handler det, udover marketing og aktiviteter, også om at få nye medlemmer, ligeså at fastholde de eksisterende, så man sammen kan få skabt nye og spændende ting til gavn for borgere og turister i Kalundborg.

”Vi håber lidt at få fat i en, der måske kan bidrage med noget andet end det, som vi hidtil har set. En med en helt anden baggrund måske. Vi har brug for en, der får nye idéer, opfanger trends, har gode kommunikationsevner, kan motivere og meget gerne have noget erfaring med i bagagen, som vi kan drage nytte af,” slutter Brian Sønder Andersen.  

Man kan læse mere om stillingen her 


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0