AnnonceLuk annonce
Voldsomt vejr blev aldrig voldsomt

24-02-2017

En bilist mistede herredømmet over bilen på Skovvejen ved Bjergsted. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Det varslede voldsomme og farlige vejr, torsdag aften og nat, blev lidt af en fuser, snevejret mindede vel bare om en helt almindelig vinterdag i februar.

DMI og TV2 Vejret varslede, tidlig på dagen torsdag, at vejret ville blive både voldsomt og farligt senere på dagen. De landsdækkende medier fulgte trop og kørte alle sendevogne i stilling i hver en krog af landet, klar til at sende live, lige som alle sneplove blev spændt for, klar til kamp mod snemasserne.

Op til 20 cm. sne på udsatte steder lød varslet på, men som meteorolog blev det lidt af en fuser, dog kom der sne, men jo ikke i nærheden af hvad der var varslet, det mindede vel bare om en helt almindelig vinterdag i Danmark i februar måned, hvordan mon det kommer til at gå den dag hvor der virkeligt kommer sne.

Så dem der har hamstret gær og andre fornødenheder i tilfælde af at sne inde, kan godt tage det roligt, nu skinner solen og de store veje er fine at køre på, kun de mindre veje er glatte og der tilrådes til forsigtig kørsel.

En enkelt bilist vil nok kalde torsdagens vejr lige voldsomt nok, vedkommende tabte herredømmet over sin bil på Skovvejen ved Bjergsted og bilen kurede sidelæns ind i et træ.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0