AnnonceLuk annonce
Voldsmand har meldt sig selv efter groft overfald

06-11-2018

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

25-årig mand meldte sig selv efter voldeligt overfald på parkeringspladsen bagved Kontoret i Kalundborg lørdag nat, hvor Brian Sønder Andersen, fra Kino Den Blå Engel, blev groft overfaldet og bl.a. brækkede sit ben to steder.

En 25-årig mand fra Kalundborg meldte mandag eftermiddag sig selv hos politiet i Holbæk efter massiv omtale på bl.a. de sociale medier. Brian Sønder Andersen var i forbindelse med et besøg på Kontoret lørdag aften gået udenfor for at trække lidt frisk luft, og blev her overfaldet med slag i ansigtet, og blev slået bevidstløs. Han blev efterfølgende kørt til Holbæk Sygehus, hvor man bl.a. konstaterede, at han havde kvæstelser i det ene ben i form af to brud. 

Den 25-årige, der var spirituspåvirket på gerningstidspunktet, er nu sigtet for vold mod Brian Sønder Andersen ved at have slået ham i ansigtet, så Brian Sønder Andersen faldt omkuld. Politiet mente ikke, at der ikke var grundlag for frihedsberøvelse og eventuel varetægtsfængsling, og derfor kunne den 25-årige forlade politistationen i går efter afhøring.

Politiet arbejder nu videre med opklaring af hændelsesforløbet, og skal afhøre yderligere personer om deres rolle i sagen, da politiet har oplysninger om, at flere personer var til stede i forbindelse med overfaldet på Brian Sønder Andersen.

”Vi har efterforsket hele dagen i går, og afhørt en hel del, men vi mangler stadig at afhøre nogle, og derfor vil vi ikke melde mere ud på nuværende tidspunkt. Men vi har bestemt ikke sluppet sagen,” siger Martin Bjerregaard, der er kommunikationsmedarbejder i Midt- og Vestsjællands Politi.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0