AnnonceLuk annonce
Vold og tyveri mod ung kvinde

10-09-2019

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Mandag aften blev en politipatrulje i Kalundborg stoppet af en ung oprevet kvinde på JH Petersens Allé i Kalundborg. Kvinden havde været udsat for vold og tyveri.

Mandag aften kl. 21.15 standsede en 19-årig kvinde fra Kalundborg en politipatrulje, og forklarede, at hun havde været udsat for vold, og var blevet frataget sin mobiltelefon af to kvinder, som hun kendte. Mens betjentene talte med den forurettede, kørte de to mistænkte forbi i en bil. Patruljen standsede bilen, hvor de traf to kvinder på 18 og 20 år fra Kalundborg, som kunne mistænkes for at have forøvet vold ved at slå den 19-årige med flere knytnæveslag. 

De to kvinder optrådte aggressivt og modvilligt over for politiet. De blev anholdt, sigtet for vold og tyveri og taget med til stationen til afhøring, men de ønskede ikke at udtale sig til politiet. Efter endt sagsbehandling blev de to kvinder løsladt, men er fortsat sigtet i sagen. Den 19-årige blev undersøgte på sygehuset, men pådrog sig ingen alvorlige skader som følge af volden. Midt- og Vestsjællands Politi efterforsker nu sagen, for at få klarlagt hændelsesforløbet.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0