AnnonceLuk annonce
Vold mod teenager på skaterbanen

28-05-2020

Af Jens Nielsen

En teenagedreng blev lørdag aften overfaldet i området omkring skaterbanen i Kalundborg af tre drenge af anden etnisk oprindelse end dansk.

En 15-årig dreng af dansk oprindelse er blevet tilset på en skadestue for sine skader, efter at han lørdag aften omkring kl 20, blev overfaldet på skaterbanen mellem Kalundborg Gymnasium og Allikelund Gymnasium i Kalundborg.

Den 15-årige opholdt sig på skaterbanen sammen med en kammerat, da de blev opsøgt at tre store drenge af anden etnisk oprindelse end dansk, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

”Offeret er blevet afhørt og er blevet tilset på skadestuen. Anmeldelsen går på noget slag og spark, og vi har måske en ide om hvem vi skal have fat i, men da gerningsmændene endnu ikke er anholdt, kan jeg ikke komme nærmere ind på optakten og detaljerne til overfaldet, men der opstår en konfrontation som så ender med slag og spark,” fortæller Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder i Midt- og Vestsjællands Politi.

I følge politiets oplysninger er det kun den 15-årige som er offer i voldssagen, mens kammeraten er sluppet for slag og spark.

Politiet oplyser at de prioterer sagen højt, og at efterforskningen er i gang.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0