AnnonceLuk annonce
Vold mod ambulancepersonale

03-12-2018

En 24-årig ung mand blev natten til søndag anholdt for vold mod ambulancepersonale. Manden var formentlig påvirket af alkohol og/eller narkotika.

Natten til mandag, kl.00.39 fik politiet en anmeldelse fra personalet på en ambulance, som kort forinden var blevet sendt til en syg og hjælpeløs person, der lå stille på trappen i en opgang på Tværstenen i Gørlev.

Manden var formentlig påvirket af alkohol og/eller narkotika. Da ambulanceredderen henvendte sig til den sovende mand, slog manden ud efter redderen, så han blev ramt 2-3 gange i ansigtet.

Manden var opfarende og urolig, og ville angribe ambulancepersonalet, så de måtte fastholde ham til politiet kom frem. Da politiet ankom, var han faldet til ro.

Manden viste sig, at være en 24-årig århusianer, der blev sigtet for vold mod person i offentlig tjeneste. Han blev under politibevogtning kørt til Slagelse sygehus til fornøden behandling. Han kan vente at høre mere fra politiet, når han er frisk nok til at blive afhørt.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0