AnnonceLuk annonce
Vold i Kordilgade lørdag nat

02-12-2019

Af Jens Nielsen

To mænd blev lørdag nat overfaldet af 20-årig mand i Kordilgade i Kalundborg.

Lørdag nat kl. 02.57 fik politiet en anmeldelse om, at to mænd var blevet overfaldet. De overfaldne var en 26-årig mand fra Svebølle og en 24-årig mand fra København, som ifølge vidner og vagter var blevet overfaldet af en 20-årig mand fra Kalundborg.

Ham traf politiet lige i nærheden af et diskotek, hvor der var opstået et mindre slagsmål, da de forurettede havde bedt den 20-årige om lade være med at skubbe til dem på dansegulvet.

Det ene offer havde pådraget sig en flænge på næsen og hævet læbe efter et knytnæveslag, medens det andet offer havde fået et slag med en flad hånd. Efter anholdelse af den 20-årige, som var påvirket af spiritus, blev han anbragt i patruljebilen, hvor han så sparkede en rude itu. Ud over sigtelsen for vold mod de to ofre blev han så også sigtet for hærværk mod politiets patruljebil.

Han blev løslad tidligt søndag morgen efter afhøring til sagerne, men kan forvente at høre nærmere fra politiet, når sagerne skal afgøres og erstatningskravet for den ødelagte rude i patruljebilen er opgjort.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0