AnnonceLuk annonce
Voksne kan træne sammen med deres børn

06-09-2019

Instruktør på Familie Cross er Anja Hansen, som har en lang og bred træningserfaring og har bl.a. også en børneyoga uddannelse med sig. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Go’ form på Hareskovvej tilbyder nu et helt nyt hold hvor voksne kan træne sammen med deres børn. Familie Cross er navnet på det nye tiltag, hvor aldersgrænsen for børnene er +10.

Hos Go´ form Kalundborg på Hareskovvej prøver de igen noget nyt. Der er nemlig kommet et nyt hold på holdplanen, her fra september. Familie Cross er navnet på det nye tiltag som henvender sig til voksne der gerne vil træne med deres børn i fællesskab.

Instruktør på Familie Cross er Anja Hansen, som har en lang og bred træningserfaring og har bl.a. også en børneyoga uddannelse med sig.

”Familie Cross foregår i vores store Cross sal. Det er fælles træning for forældre og børn. Vi arbejder med mange forskellige øvelser og redskaber, nogle gange i fællesskab andre gange hver for sig. Fokus er både styrke, kondition og balance. Det bliver sådan at alle kan være med. Vi kan graduere øvelserne, så både nye og dem der har trænet før, får noget ud af det.  Det gælder om at få sved på panden, have det sjovt, samt det at man kan lave noget aktivt med sine børn” Fortæller instruktør Anja Hansen fra Go’ form.

Familie Cross holdet ligger fast hver fredag kl. 16.30-17.30. Er man medlem med et almindeligt medlemskab, kan man deltage på holdet med sit barn. Er man ikke medlem af Go´ form, kan man booke en gratis prøvetime til sig selv og sit barn. Aldersgrænsen er +10 år.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0