AnnonceLuk annonce
Virtuelt 1. maj-møde

28-04-2020

Rasmus Horn Langhoff, MF, Socialdemokratiet, er blandt talerne til virtuelt 1. maj-møde. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

De fleste steder er de fysiske 1. maj møder aflyst. Derfor går Fagbevægelsens Hovedorganisation i Kalundborg nu sammen om et virtuelt 1. maj-møde som kan følges på Facebook.

3F Kalundborg plejer at invitere til 1. maj møde på deres tagterrasse om formiddagen, og over middag mødes interesserede i Gryden på Møllebakken til sang og taler. I år er begge dele aflyst grundet corona situationen, og så alligevel ikke, det bliver nemlig muligt at deltage i et virtuelt 1. maj møde på facebook.”Første maj har ikke været aflyst i mange år. Sådan skal det heller ikke være i år, så derfor lover vi, at der både bliver taler og en mulighed for at synge med på ”Når jeg ser et rødt flag smælde”, når Kurt Elsberg m.fl. finder instrumenterne frem,” skriver Fagbevægelsens Hovedorganisation i Kalundborg.

Der vil være tale om en livesending fra Gryden med fire talere, så man behøver ikke gøre sig tanker om at møde op.

De fire talere er:
- Anders Bondo, formand, Danmarks Lærerforening
- Rasmus Horn Langhoff, MF, Socialdemokratiet
- Tina Christensen, næstformand, 3F
- Jonas Ghiyati, SF Kalundborg

1. maj mødet kan følges på LO Kalundborg fra klokken 13.

1. maj burger

Når der nu ikke er mulighed for at købe en rød pølse i Gryden i år, har Fagbevægelsens Hovedorganisation i Kalundborg lavet en aftale med Café Hangover i Elmegade, om en lækker burger med bacon og ost til en god pris. 1. maj burgeren kan med fordel forudbestilles.

 Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0