AnnonceLuk annonce
Virtuel fredagscafé

21-04-2021

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

På Kalundborg Gymnasium har man i øjeblikket fokus på elevernes sociale trivsel. De er tilbage i 50% af tiden, men resten af undervisningen foregår stadig virtuelt. De må ikke blande sig med vennerne fra parallelklasserne, ligesom de heller ikke må bruge fællesarealerne – med andre ord er det sociale liv slet ikke oppe i omdrejninger endnu. Derfor har Kalundborg Gymnasium også arrangeret en virtuel fredagscafé.

Fredag eftermiddag gennemfører Kalundborg Gymnasium årets første fredagscafé, men da det fortsatte forsamlingsforbud umuliggør en fysisk café, bliver det i stedet en virtuel udgave. Eleverne udstyres med en goodie-bag, og kan så tilgå en live koncert. Ydermere har Fredagscafé-udvalget arrangeret konkurrencer og underholdning. 

”Vores håb er, at eventen minder alle eleverne om det fællesskab og sammenhold, som de er en del af på gymnasiet, men som de ikke har kunnet mærke under Corona-nedlukningen,” siger Trine Fogh Lauridsen, der er uddannelseschef på Kalundborg Gymnasium.

På Kalundborg Gymnasium har man nu også implementeret den superviserede selvpodning. Alle elever har fået undervisning i selvtests, og tester nu sig selv hver uge. Registreringen er ligeledes på plads, og eleverne kan dermed bruge resultatet, når de skal til frisør eller andet, der kræver en negativ COVID-19 test.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0